Teknik & Mekanik

Teknik & Mekanik

Vi kan hjälpa er hitta rätt kompetens inom Teknik och Mekanik!

När ni jobbar med oss kan ni känna er trygga i att vi förstår eran kravprofil och vet vilka metoder vi ska använda för att attrahera rätt målgrupp. Tillsammans med er skapar vi en kravspecifikation för att kartlägga viktiga kompetenser, erfarenheter och egenskaper. Vi lär även känna er som verksamhet och er kultur för att träffsäkert matcha rätt talang.

Vi följer vår strukturerade rekryteringsprocess och attraherar genom data-drivna kampanjer, bred annonsering på utvalda kanaler och Search i vår databas för att nå ut till en stor mängd potentiella kandidater.

Då vi löpande rekryterar inom teknik och mekanik har vi en uppdaterad databas vilket även effektiviserar vår process. Alla kandidater får även genomgå ett anpassat arbetspsykologiskt test utefter kravprofil.

Vi använder sökordsoptimering vid annonsskrivning och belyser attraktiva punkter om varför kandidater ska välja just er som arbetsgivare – för att alltid säkerställa att vi har ett stort urval av rätt kompetens.

Tillsammans med er skapar vi en tydlig struktur med nära kommunikation från start till slut för att säkerställa att vi alltid är lyhörda för era behov och tidsramar. Ni har full transparens genom processens gång och kan känna er trygga i vårt samarbete.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller mejla till kontakt@voicedesk.se så hör vi av oss!

Några av de roller vi rekryterar: Underhållstekniker, fordonstekniker, mekaniker, rekondtekniker, servicetekniker, däckmontör, diagnostekniker

Så är det att jobba hos oss

Jag har arbetat på Voicedesk sedan 2021, älskar enkelheten med Spanien och trivs väldigt bra på kontoret tillsammans med mina medarbetare och chefer.

Magnus Nilsson
Kundservice – Mekonomen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt