IT & Digital utveckling

IT & Digital utveckling

Söker ni efter ny personal till er IT avdelning och behöver hjälp att rekrytera rätt kompetens? Vi hjälper dig!

Vi lever idag i en värld där allt digitaliseras och behovet av IT-kompetens växer. När ni jobbar med oss så kan ni vara säkra på att vi säkerställer era behov och kartlägger tillsammans med er en kravprofil där vi sedan kan attrahera rätt kandidater.

För att nå ut till er målgrupp jobbar vi med attraktion genom data-drivna kampanjer, bred annonsering och Search i vårt nätverk för att nå ut till en stor mängd potentiella kandidater. Vi använder sökordsoptimering vid annonsskrivning och belyser attraktiva punkter om varför kandidater ska välja just er som arbetsgivare – för att alltid säkerställa att vi har ett stort urval av rätt kompetens.

Under urvalsprocessen inom IT-rekrytering får kandidaterna gå igenom en första intervju med vår IT-konsult och därefter kompletterande kompetensbaserad intervju med en av våra erfarna rekryterare. Kandidaterna får även gå igenom anpassade arbetspsykologiska tester inom personlighet- och begåvning.

Tillsammans med er skapar vi en tydlig struktur med nära kommunikation från start till slut för att säkerställa att vi alltid är lyhörda för era behov och tidsramar. Ni har full transparens genom processens gång och kan känna er trygga i vårt samarbete.

Några av de roller vi rekryterar:

IT-chef, Systemadministratör, Drifttekniker, Programmerare, Apputvecklare, Webbutvecklare, IT-arkitekt, Supporttekniker

Så är det att jobba hos oss

Jag har arbetat på Voicedesk sedan 2021, älskar enkelheten med Spanien och trivs väldigt bra på kontoret tillsammans med mina medarbetare och chefer.

Magnus Nilsson
Kundservice – Mekonomen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt