Kontor & Administration

Kontor & Admin

Söker ni nya medarbetare inom Kontor och Administration? Vi hjälper er att matcha rätt kompetens till er verksamhet.

Roller inom kontor och administration är en viktig del för att få företaget att verka smärtfritt och vi har bred erfarenhet av kontorsnära tjänster. När ni jobbar med oss kan ni känna er trygga i att vi förstår er kravprofil.

Vårt team av experter, konsulter och certifierade Rekryterare hjälper er att effektivt matcha kompetensen ni söker med hjälp av vårt breda nätverk. Vi söker efter potentiella kandidater i kombination med riktad annonsering på utvalda kanaler och datadrivna Social Media kampanjer.

I vår rekryteringsprocess går alla kandidater igenom kompetensbaserad intervju samt personlighet- och begåvningstest för att säkerställa en korrekt och fördomsfri bedömning.

Vi använder sökordsoptimering vid annonsskrivning och belyser attraktiva punkter om varför kandidater ska välja just er som arbetsgivare – för att alltid säkerställa att vi har ett stort urval av kandidater som attraheras av och matchar er unika verksamhet och kultur.

När vi startar ett samarbete ser vi alltid till att förstå ert företag och tillsammans kartlägger vi en kravprofil med hänsyn till er bransch och era visioner för att träffsäkert hitta rätt person.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller mejla till kontakt@voicedesk.se så hör vi av oss.

Så är det att jobba hos oss

Jag har arbetat på Voicedesk sedan 2021, älskar enkelheten med Spanien och trivs väldigt bra på kontoret tillsammans med mina medarbetare och chefer.

Magnus Nilsson
Kundservice – Mekonomen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt