Försäljning & Marknad

Försäljning & Marknad

Är det dags för en utökning inom Försäljning eller Marknad? Vi hjälper er att hitta rätt talanger. 

Vi förstår vikten av att ha talanger inom Försäljning och Marknad som är duktiga på kundrelationer och som driver företaget framåt i takt med er utveckling.

Vårt team av experter, konsulter och certifierade Rekryterare kan Försäljning och Marknad och hjälper er att effektivt matcha kompetensen ni söker till rätt plats. Med vårt breda nätverk söker vi efter potentiella kandidater i kombination med  annonsering på utvalda kanaler och datadrivna Social Media kampanjer.

I vår rekryteringsprocess går alla kandidater igenom kompetensbaserad intervju samt personlighet- och begåvningstest för att säkerställa en korrekt och fördomsfri bedömning.

Vi använder sökordsoptimering vid annonsskrivning och belyser attraktiva punkter om varför kandidater ska välja just er som arbetsgivare – för att alltid säkerställa att vi har ett stort urval av kandidater som matchar er verksamhet och kultur.

När vi startar ett samarbete ser vi alltid till att förstå er verksamhet och tillsammans kartlägger vi en kravprofil med hänsyn till er bransch och era visioner för att träffsäkert hitta rätt person.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller mejla till kontakt@voicedesk.se så hör vi av oss!

Några roller vi kan hjälpa med: Innesäljare, Account Manager, KAM, Marknadschef, Försäljningschef, Digital marknadsförare, B2B säljare, Fältsäljare, Marknad- och kommunikationsansvarig

inline-1

fem

Lätta att samarbeta med

Voicedesk är lätta att samarbeta med, innovativa och kommer alltid med nya, goda idéer för effektivisering. Agenterna hanterar professionellt alla frågor och social media, helt enligt vår jordnära tonalitet, och vi upplever en tydlig kvalitetsförbättring i våra kundservice-mål.

Chérie Dahlin
Kundservicechef Granngården AB

inline-4

recension

Mycket nöjd!

Mycket nöjd! Ni förstod verkligen vad vi letade efter och har hittat helt rätt personer för uppdraget. Ni har rekryterat en fantastiskt arbetsgrupp! Jag tycker att era processer går snabbt, smidigt, strukturerat och professionellt.

Ingela Ekberg
Produktionschef Promeister / Mekonomen

inline-3

fem

Processen är väl genomtänkt

Processen är väl genomtänkt samt mycket väl genomförd och gav bra underlag inför intervjuer hos oss som arbetsgivare. Ni har varit väldigt lyhörd för våra önskemål och har en hög förståelse för kundserviceyrkets utmaningar vilket lett till bra kandidater som väl matchat våra förväntningar.

Jessica Thomé
Kundservicechef Skruvat /Bythjul

Så är det att jobba hos oss

Jag har arbetat på Voicedesk sedan 2021, älskar enkelheten med Spanien och trivs väldigt bra på kontoret tillsammans med mina medarbetare och chefer.

Magnus Nilsson
Kundservice – Mekonomen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt