Hur är det att jobba hos Voicedesk

Promeister

Dejan Belic

Magnus Nilsson

Nordic Choice Hotels

Granngården

Anna Enström

Vi ger våra medarbetare frihet och uppmuntrar nytt tänkande och utveckling. Med detta kommer ansvar och ett driv att uppnå våra gemensamma mål. Voicedesk präglas av innovation och vi är en grupp drivna och passionerade kollegor med en internationell kultur.

Kontoret i Spanien

På vårt Outsourcing kontor i Spanien har vi flera team inom olika branscher och avdelningar som alla representerar olika företag–allt ifrån Administration, Support och Försäljning till Marknad, IT och Teknik.

Vi arbetar sammansvetsat som ett större team där alla stöttar varandra. Vi är ett spännande team på spanska solkusten där vi har vårt kontor beläget centralt med några 100 meter från stranden.

Vi tycker det är viktigt att alla trivs och mår bra–när du jobbar hos oss har du möjligheten att vara delaktig i roliga teambuildingevents där vi tillsammans spelar paddel, upplever Spaniens kultur och hittar på roliga aktiviteter.

Det är högt i tak och alla får känna sig delaktiga i Voicedesk utveckling och framtidsvision i samspel med våra kunders verksamheter, värderingar och kultur.
Kommentar från en av våra medarbetare Anna

Bemanning i Sverige

När du arbetar som konsult på Voicedesk representerar du oss på arbetsmarknaden samtidigt som du jobbar på uppdrag hos våra kunder.

Du är en del av vårt spännande team med olika yrkesbakgrunder och får möjligheten att kunna växa i din karriär och finna den roll och bransch som passar dig bäst! Vi har alltid en konsult chef som vägleder och coachar dig rätt inom dina uppdrag och du har ett team av experter som stöttar dig under din resa.

Vi erbjuder alla en trygg anställning med kollektivavtal som om fattar villkor gällande lön, semester, förmåner, pension och försäkringar. En fördel med att arbeta som konsult hos oss är att du har friheten att kunna arbeta flexibelt, kunna välja olika branscher att jobba inom och samtidigt ha en trygg plattform att stå på.

Vi håller alltid en nära kommunikation med våra medarbetare och våra kunder–alltid med fokus på att du ska trivas i ditt uppdrag och att du känner att du har hittat rätt match för dig.

Förmåner för all vår personal på Voicedesk – Bemanning och Outsourcing

Voicedesk arbetar ständigt med att skapa en positiv företagskultur och en av våra grundpelare är att erbjuda friskvårdsförmåner som våra medarbetare får ta del av–exempelvis träningskort och yoga. Vi har även en mängd andra erbjudanden inom friskvård.

Som arbetsgivare har vi mycket att vinna på en förebyggande hälsostrategi där alla är friska och mår bra. Vi ser att en stöttning i våra medarbetares träning och hälsa är att investera idem som människor

 

Mindre stress – mer livskvalitet

Referensfilm till våra medarbetare

De flesta har sett på CV:n frasen:” Referenser lämnas på begäran ”,en klassiker som har funnits länge men vi tänker om och skapar en istället en referensvideo, där ansvarig teamledare beskriver hur dem upplevt medarbetaren under den tiden dem arbetat hos oss.

Här beskrivs medarbetarens kompetenser, kunskaper och personlighet som sedan kan visasuppkortfilmen i nästkommande intervju och arbetstillfälle. Även ett skriftligt intyg utformas enligt önskemål.

Vi ser på detta som en motivation till att våra medarbetare gör sitt ytterst bästa.

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt