Chefsrekrytering

Chefsrekrytering

Vi kan hjälpa er att rekrytera Chefer, Teamledare, Platschefer och Executives inom alla våra yrkes- och tjänsteområden.

Vid en chefsrekrytering gör vi en djupare behovsanalys för att förstå er organisation, kultur, den eftersökta ledarrollen och det team som ska ansvaras över. Utefter denna analys i kombination med en förståelse för er bransch kan våra experter hitta och matcha rätt ledare med er verksamhet. Inom denna typ av rekrytering jobbar vi främst med Search i vårt egna nätverk men även utvalda kanaler och en riktad kampanj för att nå ut till attraktiva chefskandidater.

Vi förstår att en ledarroll är komplex och innebär olika kompetenser, erfarenheter och egenskaper för olika verksamheter. För att hitta rätt profil tar vi tillsammans med er fram en Kravprofil och tydliggör affärsmässiga behov, gruppdynamik och kultur för en framgångsrik match.

Vi lägger mycket fokus på att identifiera inre drivkraft och engagemang hos ledaren då det påverkar samspelet med teamet och även framgången för era mål och visioner.

Vår process

Vi följer vår strukturerade rekryteringsprocess som alltid – det som skiljer sig åt i en chefsrekrytering utöver bredare arbete med Search är att vi nischar våra tester där vi analyserar viktiga ledarskapsförmågor och riskbeteenden i kombination med övriga urvalsmetoder.

Tillsammans med er skapar vi en tydlig struktur med nära kommunikation från start till slut för att säkerställa att vi alltid är lyhörda för era behov och tidsramar. Ni har full transparens genom processens gång och kan känna er trygga i vårt samarbete.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med er Chefsrekrytering? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller mejla till kontakt@voicedesk.se så hör vi av oss!

Några av de roller vi rekryterar: Ekonomichef, HR-chef, Marknadschef, Teamledare, Personalchef, Kundservicechef, Försäljningschef, Produktionsledare

Så är det att jobba hos oss

Jag har arbetat på Voicedesk sedan 2021, älskar enkelheten med Spanien och trivs väldigt bra på kontoret tillsammans med mina medarbetare och chefer.

Magnus Nilsson
Kundservice – Mekonomen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt