Outsourcing kundtjänst

Vi fokuserar på att hitta talangerna till er verksamhet.

Letar ni efter outsourcing av kundtjänst, ärendehantering eller kanske en helhetsleverantör inom kundservice? Välkommen till Voicedesk, vi gör det svåra enkelt.

Outsourcing av kundtjänst & kontorsnära tjänster

Vi är Voicedesk

En helhetsleverantör inom kundservice innehållande outsourcing av kundtjänst och administrativa uppgifter, ärendehantering, bemanning och rekrytering, mystery shopping, handläggare och innesäljare. Vi utmanar marknaden genom att hålla en högre kvalitetsnivå samtidigt som vi är flexibla och anpassar våra tjänster och lösningar efter just era unika behov. Vi hjälper er att bli mer kostnadseffektiva samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet i vetskap om att företaget representeras på ett professionellt sätt. 

 

inline-1Lätta att samarbeta med

Voicedesk är lätta att samarbeta med, innovativa och kommer alltid med nya, goda idéer för effektivisering. Agenterna hanterar professionellt alla frågor och social media, helt enligt vår jordnära tonalitet, och vi upplever en tydlig kvalitetsförbättring i våra kundservice-mål.

Chérie Dahlin
Kundservicechef Granngården AB

inline-4Mycket nöjd!

Mycket nöjd! Ni förstod verkligen vad vi letade efter och har hittat helt rätt personer för uppdraget. Ni har rekryterat en fantastiskt arbetsgrupp! Jag tycker att era processer går snabbt, smidigt, strukturerat och professionellt.

Ingela Ekberg
Produktionschef Promeister / Mekonomen

inline-3Processen är väl genomtänkt

Processen är väl genomtänkt samt mycket väl genomförd och gav bra underlag inför intervjuer hos oss som arbetsgivare. Ni har varit väldigt lyhörd för våra önskemål och har en hög förståelse för kundserviceyrkets utmaningar vilket lett till bra kandidater som väl matchat våra förväntningar.

Jessica Thomé
Kundservicechef Skruvat /Bythjul

Certifierad Rekryteringsprocess

Att anställa en person är inte svårt, men att anställa rätt person på rätt plats kan vara desto svårare. Voicedesk rekryteringsprocess är certifierad enligt DNV GL, det starkaste certifierings- och utvärderingsinstitutet för arbetspsykologiska testverktyg på den Nordiska marknaden, vilket betyder att vi är experter på att hitta rätt personer. Vi kan hjälpa er rekrytera kompetent personal utifrån er kravspecifikation på kunskap, kompetens och personliga egenskaper, samt som kommer passa in i ert företag. 

Det är talanger som skapar resultat. Rätt talanger på rätt plats bygger framgångsrika företag.

 

Vårt erbjudande till företag

Oavsett om ni är i behov av deltids- eller heltidspersonal och om det gäller på kort eller lång sikt kan vi på Voicedesk tillgodose ert personal- och kompetensbehov inom en rad olika områden. Våra erbjudande kan se olika ut beroende på om ni vill anställa, hyra in personal eller outsourca en del av er verksamhet, men vår passion att hjälpa till är alltid lika stor. Hos oss är inget problem för litet och ingen utmaning för svår, utan allt handlar om era behov och hur vi kan lösa dem.

Läs mer om våra yrkesområden och hur vi kan hjälpa er!Outsourcing av kundservice

Låt oss sköta er kundservice. Kostnadseffektivt och högkvalitativt, samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Läs merRekrytering & Bemanning

Voicedesk rekryteringsprocess är certifierad och kan hjälpa er rekrytera kompetent personal utifrån era specifika krav.

Läs merMystery shopping

Hjälper er stärka kundnöjdheten, få insikter om personalens säljkompetens, öka merförsäljning samt höja er personaltrivsel.

Läs merÄrendehantering

Effektivisera kundförfrågningar och annat arbete genom automatiserade uppgifter, få åtkomst till allt kundmaterial på ett ställe och förbättra kundlojaliteten.

Läs mer

Så är det att jobba hos oss

Trivs jättebra på Voicedesk, jag har fått möjligheter att utvecklas och är en del av ett härligt team!

Bianca Göransson
Kundservice – Mekonomen

160%

Fler samtal

300%

Fler bokningar

124 st

Anställda

20 +

År i branschen

Ett urval av våra kunder

Kom igång

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er

Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli kontaktad av oss

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Obligatoriskt